pondělí 14. prosince 2015

Dozajista moje nejoblíbenější snídaně. Už jsem zkoušela opravdu nepřeběrné množství úprav a obdob této kaše, ale tahle je moje nejoblíbenější. Místo kokosového mléka můžete použít kravské nebo jakékoliv jiné rostlinné mléko. Opržené mandle jsou prostě boží a celkově kaši pozvednou úplně do nebeských výšin!:)

Na misku kaše
  • cca 1/3 hrnku jemných ovesných vloček
  • 4PL kokosového mléka
  • 1 banán
  • hrst brusinek
  • hrst mandlí
  • datlový sirup
  • 0,5 hrnku vody
1. Vločky nasypeme do kastrůlku spolu s kokosovým mlékem,vodou, brusinkami a půlkou banánu nakrájeného na kolečka. Vaříme cca 5-10 minut za stálého míchání. (Kaše se ráda připaluje)
2. Mandle nasekáme na kousky a opražíme na sucho na pánvi.
3. Kaši servírujeme se zbytkem banánu, mandlema a pořádnou porcí datlového sirupu.




0 komentářů:

Okomentovat